Jak usunąć photobloga?

anonim
zapytał 22 mies. temu

oceń

1 odpowiedź obeznanych

bzyku89
0
bzyku89 | 21 mies. temu | 539 pkt
Kwestia pozbycia się photobloga jest dość prosta. Należy zalogować się na swoje konto, a następnie wejść w jego ustawienia. Interesują nas te, które uzupełnialiśmy na początku rejestracji. Pośród wielu opcji, najczęściej na samym końcu znajduje się zakładka "usuń konto". Najczęściej wymagane jest potwierdzenie wysyłane na adres podawany przy rejestracji, jednak nie zawsze jest to regułą.

Twoja odpowiedź

Każda wypowiedź zawiera link "dodaj komentarz". Nie umieszczaj komentarzy w tym polu.